Blog

Nejnovější
Retigo školení na obsluhu konvektomatu

Retigo školení na obsluhu konvektomatu

14 / 11 / 2024

Prezentace vaření a obsluhy konvektomatu v našem showroomu, zaměřená na stravování ve školách a větších provozech, která je určena jak pro vedoucí pracovníky, tak pro personál kuchyně.

Cukrářská show s pecí Deli master

Cukrářská show s pecí Deli master

7 / 6 / 2024

Na předváděcí akci jsme tentokrát mohli přivítat hvězdu pořadu Božské dorty od Markéty - cukrářku Markétu Krajčovičovou. Své umění předvedla na peci Deli master českého výrobce Retigo.

Projekt "Sociální automobil"

Projekt "Sociální automobil"

9 / 5 / 2024

Naše firma se už léta podílí na projektu "Sociální automobil", v rámci kterého přispíváme zakoupením reklamní plochy na pořízení vozu pro využití v sociálních službách v našem regionu.

Předváděcí akce - živé vaření v konvektomatu Retigo

Předváděcí akce - živé vaření v konvektomatu Retigo

19 / 4 / 2024

Chcete se dozvědět, jaké jsou výhody vaření v konvektomatu nebo jak konvektomat správně ovládat? Využijte jednu z našich předváděcích akcí s různým zaměřením.

PF 2024

PF 2024

22 / 12 / 2023

Jaké jsou výhody vaření v konvektomatu?

Jaké jsou výhody vaření v konvektomatu?

28 / 11 / 2023

Při vaření v konvektomatu lze kombinovat teplotu a vlhkost, vařit bez tuku, péct velké kusy masa najednou (například krůtu v celku),vařit více pokrmů najednou, ohřívat jídlo a zároveň uspořit spoustu místa v kuchyni.

Jak udržet vaši myčku fit?

Jak udržet vaši myčku fit?

28 / 11 / 2023

Pro udržení vaší myčky v dobrém stavu a zajištění efektivního a dlouhodobého provozu je důležité dodržovat několik zásad strojního mytí nádobí.

Univerzální pomocník v každé kuchyni

Univerzální pomocník v každé kuchyni

28 / 11 / 2023

Nepostradatelným pomocníkem v každé velkokapacitní kuchyni je profesionální kuchyňský robot Alba RE 22.

Multifunkční klasika

Multifunkční klasika

28 / 11 / 2023

Jedinečné multifunkční zařízení JIPA JUMP nabízené v různých velikostech je vzhledem ke své variabilitě využitelné v každém stravovacím provozu.

Nahoru