Jaké jsou výhody vaření v konvektomatu?
Při vaření v konvektomatu lze kombinovat teplotu a vlhkost, vařit bez tuku, péct velké kusy masa najednou (například krůtu v celku), vařit více pokrmů najednou, ohřívat jídlo a zároveň uspořit spoustu místa v kuchyni.
Rychlý náběh teploty, malé ztráty tepla, regulace proudění vzduchu ve varné komoře a tím větší výměna tepla mezi potravinou a prostředím umožňují uspořit až 50 % nákladů na energii.
Celkově je vaření v konvektomatu vhodnou volbou pro ty, kteří hledají rychlejší, efektivnější a konzistentnější způsob přípravy jídel. Je vhodný jak pro domácí kuchyně, tak i pro komerční provozovatele, jako jsou restaurace a pekárny.
Předváděcí akce - živé vaření v konvektomatu Retigo
19 / 4 / 2024Chcete se dozvědět, jaké jsou výhody vaření v konvektomatu nebo jak konvektomat správně ovládat? Využijte jednu z našich předváděcích akcí s různým zaměřením.
Pro udržení vaší myčky v dobrém stavu a zajištění efektivního a dlouhodobého provozu je důležité dodržovat několik zásad strojního mytí nádobí.
Zveme Vás
na předváděcí
akce