Zavařovací sklenice WECK Quadro 545 ml, set 6 ks

Katalogové číslo: WE-747-100PUZ
Značka: WECK
267 Kč bez DPH
Chcete lepší cenu?

Dotaz na produkt

Sklenice WECK lze pořídit se vzduchotěsným víkem, těsněním i sponami, pouze s víkem nebo bez ničeho pouze jako samostatnou sklenici. Skvěle se hodí pro zavařování podomácku vyráběných potravin, skladování čerstvých a sušených pochutin nebo jako domácí dárkové nádoby, které potěší blízké osoby. Svou oblibu mají i při podávání různých dezertů či limonád. Sklenice lze zamrazovat, vařit v páře i mýt v myčce nádobí.

Zavařovací sklenice 545 ml, set 6 ks

WECK Quadro zavařovací sklenice 545 ml, set 6 ks

Parametry

  • Materiál: sodnovápenaté sklo
  • Výška: 110 mm
  • Průměr: 100 mm
  • Objem: 545 ml
  • Barva: transparentní
  • S víčkem, těsněním a 2 sponami
  • Vhodné do myčky na nádobí
  • 6 ks v balení
  • Lze objednávat pouze celá balení

Využití sklenice

  • Zavařování či skladování potravin.

Kolekce Weck

Produkty Weck se vyrábí z vysoce kvalitních materiálů vykazujících ty nejlepší vlastnosti. Pod tímto názvem se ukrývají nejen parádní sklenice, které lze opakovaně využít pro zavařování a skladování džemů, marmelád, pečených čajů, nakládaných pochutin, paštik, dezertů, koření a mnoho dalších pokrmů, ale také různá těsnění, víka, spony a jiné doplňky pozdvihující tento  vkusný doplněk. Jedná se o oblíbení kousky v restauracích, kavárnách, cateringových společnostech i domácnostech po celém světě. Kromě funkce obalu poslouží i k samotnému podávání hotových jídel. Pokrmy v nich skladované jsou odolné proti zamrznutí.

Výrobce

Už více než 100 let se světoznámá německá značka WECK zaměřuje na výrobu kvalitních skleněných výrobků. Jedinečný název vkusných sklenic vděčí Johannu Weckovi, který v roce 1900 vytvořil první skleněné nádobí sloužící ke konzervování potravin. WECK neustále své výrobky vylepšuje a myslí přitom na ekologickou i odolnou vlastnost sklenic, aby sloužily k dlouhodobému užívání. Vysoká kvalita je potvrzena příslušnými certifikáty vydanými nezávislými výzkumnými institucemi v Německu a Evropské unii z toho důvodu, že nádobí přichází do přímého kontaktu s potravinami.
Nahoru