Pizza pec BASIC 2/40 VETRO

Katalogové číslo: 7330603
Značka: PRISMAFOOD

Kompaktní dvoukomorový model pizza pece vhodný pro přípravu klasické pizzy (čerstvé, nebo mražené). Mechanický termostat a časovač ovládá spodní a horní tělesa. Nerezové provedení čela pece a dveří, kvalitní odizolování, komora se šamotovým...

Více informací
14 600 Kč bez DPH
Chcete lepší cenu?

Dotaz na produkt

Kompaktní dvoukomorový model pizza pece vhodný pro přípravu klasické pizzy (čerstvé, nebo mražené). Mechanický termostat a časovač ovládá spodní a horní tělesa. Nerezové provedení čela pece a dveří, kvalitní odizolování, komora se šamotovým akumulačním dnem. Provedení VETRO navíc s prosklenými dvířky a osvětlením komory nabízí maximální přehled o pečení uvnitř komory.

Firma Prismafood je předním evropským výrobcem technologie pro pizzerie. Všechna zařízení jsou vyráběna v továrnách ve Valvasone, provincie Pordenone v Itálii. Vášeň, kompetence a neustálé vzdělávání zaměstnanců, spolu s rozsáhlými zkušenostmi z řízení, umožnily rychlý rozvoj firmy. Společnost Prismafood srl vlastní celý výrobní proces čímž může garantovat svým zákazníkům permanentní kvalitu a rychlou reakci na jakýkoli požadavek, technickou podporu či dodávku originálních náhradních dílů. Prostřednictvím zastoupení v ČR je zajištěn trvalý sklad náhradních dílů a technologická podpora všem produktům.

 

  • Ovládání: mechanické
  • Kapacita: 1+1 ks (max.Ø 34cm)
  • Komora: 410x360mm (2x)

 

Parametry

Provedení: nerezové čelo a dveře
Napájení: 230 V
Příkon: 2,4 kW
Šířka: 568 mm
Hloubka: 500 mm
Výška: 430 mm
Příkon těles spodních: 1 × 800 W
Možnost využití komory pro: -
Příkon těles horních: 2 × 800 W
Provedení dvířek: Prosklená
Časovač: ano
Hmotnost: 34 kg
Ovládání: elektromechamické
Plné dveře: ne
Počet komor: 2
Pizza průměr: do Ø 34 cm
Prosklené dveře: ano
Provedení komory: šamotové dno
Regulace teploty: 50 - 320°C
Reulace teploty pro každou komoru: ano
Rozměr komory: 410 × 360 × 90 mm
Teploměr: ne
Vniřní osvětlení: ano
Produktový list
Produktový list

9.11.2024, 17:24, pdf

Nahoru