Vakuová balička Henkelman Mini Jumbo

Katalogové číslo: 5510300
Značka: HENKELMAN

Lišta 280mm, komora 280x350x85mm, vývěva BUSCH 4m 3/h, 1 program (přestavitelný), snadné časové ovládání vakua a svařování. 3 roky záruka. Marinujte, vařte nízkoteplotně SousVide, nebo jen prodlužte trvanlivost masa, drůbeže, ryb, sýrů, zeleniny a dalších potravin včetně tekutin. Ochraňte je před působením vnějších vlivů. S výkonnou, profesionální a spolehlivou jednokomorovou vakuovou baličkou MINI Jumbo od holandské firmy Henkelman to půjde snadno.

Více informací
37 900 Kč bez DPH
Chcete lepší cenu?

Dotaz na produkt

Euroleasing

Prodlužte trvanlivost masa, drůbeže, ryb, sýrů, zeleniny a dalších potravin včetně tekutin. Ochraňte je před působením vnějších vlivů. S výkonnou, profesionální a spolehlivou jednokomorovou vakuovou baličkou MINI Jumbo od holandské firmy Henkelman to půjde snadno. Vakuová komora se zaoblenými rohy má délku komory 310 mm, šířku lišty 280 mm (max. šířka sáčku) a výšku komory 85 mm a dokonale uchová trvanlivost produktů.

Bezdrátová těsnící lišta s dvojitým svárem (2 × 3,5 mm) je jednoduše vyjímatelná pro snadnou údržbu. Uvnitř vakuové komory je vložena speciální deska (lehce odnímatelná), ta slouží ke správnému umístění produktu určeného k vakuování a zkrácení délky vakuovacího cyklu. Šikmá vložka slouží k vakuování tekutin. Výkon vývěvy je 4 m3/h.

Provedení a pohon

Průhledné rovné krycí víko je vyrobeno ze speciálního odolného akrylového skla a rám vnějšího víka je z ušlechtilé oceli. Opatřeno automatickým otevíráním. Pohon je zajišťován napájením o 230 V motorem s příkonem 0,3 kW. Robustní vakuová balička je vyrobena z nerezové oceli. Ovládá se na ovládacím panelu digitálně s časovým řízením vakua a svařování.

Program je jeden a je nastaven na základní režim. Vakuové balení je řízeno nastavitelným časem, rovněž jako délka svařovaní a dále je vybavena automatickým servisním programem údržby vakuového čerpadla Busch. Doba celého vakuovacího cyklu je 25-60 vteřin.
 

Parametry

Napájení: 230 V
Příkon: 0,1 kW
Šířka: 334 mm
Hloubka: 450 mm
Výška: 305 mm
Časové nastavení vakua: Ano
Počet lišt: I
Ovládání senzorem vakua: Ano
Maximální velikost sáčků: 280 x 350 mm
Doba pracovního cyklu: 25-60 s
Hmotnost: 26 kg
Lišta (max. šířka sáčku): 280 mm
Ovládání: digitální
Provedení víka: rovné
Rozměry komory (š x h x v): 280 x 310 x 85 mm
Šířka sváru na liště: 3,5 mm
Výkon vývěvy: 4 m³/h
Produktový list
Produktový list

19.9.2024, 3:40, pdf

Nahoru