Popis
Nože určené pro jemné porcování a opracovávání masa a ryb.
Filetovací nůž GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi.
Ergonomický tvar rukojeti s lehkým zaoblením hran umožňuje pohodlný úchop a brání sklouzávání prstů k čepeli. Nástroj je vhodný pro kontakt s potravinami a splňuje hygienické standardy. Nůž lze mýt v myčce, pro optimální stav čepele ale doporučujeme ruční mytí.
GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a gastronomii. Produkty německé společnosti se vyznačují vynikajícím zpracováním za použití prvotřídních materiálů.
- Materiál: nerez/ plast
- Délka čepele: 18, 21 cm
Parametry
Parametr | Hodnota |
---|---|
Barva: | černá |
Délka ostří: | 21 cm |
Hmotnost: | 0.11 kg |
Řada: | G2285 |
Typ ostří: | hladké |
Typ: | filetovací |
Produktový list
21.11.2024, 23:56, pdf
Nůž filetovací - 210 mm, černý
Cena bez DPH | 454 Kč |
---|---|
DPH sazba | 21 % |
Nejmenší odebíratelné množství | 1 ks |
Kód produktu | 10277 |
Značka | Giesser |