Popis
Filetovací nůž na ryby GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi.
Ergonomický tvar rukojeti s lehkým zaoblením hran umožňuje pohodlný úchop a brání sklouzávání prstů k čepeli. Nástroj je vhodný pro kontakt s potravinami a splňuje hygienické standardy. Nůž lze mýt v myčce, pro optimální stav čepele ale doporučujeme ruční mytí.
GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a gastronomii. Produkty německé společnosti se vyznačují vynikajícím zpracováním za použití prvotřídních materiálů.
- Materiál: nerez / plast
- Délka čepele: 15 cm
Parametry
Parametr | Hodnota |
---|---|
Barva: | modrá |
Délka ostří: | 21 cm |
Hmotnost: | 0.1 kg |
Řada: | G2285 |
Typ ostří: | hladký |
Typ: | filetovací |
Produktový list
23.11.2024, 23:14, pdf
Nůž filetovací na ryby G 2285 - 21 cm
Cena bez DPH | 456 Kč |
---|---|
DPH sazba | 21 % |
Nejmenší odebíratelné množství | 1 ks |
Kód produktu | 10263 |
Značka | Giesser |