Nůž na maso 21 cm - černý

Katalogové číslo: 401030300073
Značka: Giesser

Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou odolnost proti rzi. Výrobek.

Více informací
489 Kč bez DPH
Chcete lepší cenu?

Dotaz na produkt

Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva.

Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou odolnost proti rzi. Výrobek se skvěle hodí do domácí i profesionální kuchyně.

Ergonomická rukojeť z neklouzavého materiálu umožňuje pevný a pohodlný úchop. Tvar rukojeti zmenšuje riziko sklouznutí prstů k čepeli. Nástroj je vhodný pro kontakt s potravinami a splňuje hygienické standardy. Nůž se dá mýt v myčce, pro optimální stav čepele ale doporučujeme ruční čištění.

GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a gastronomii. Produkty německé společnosti se vyznačují vynikajícím zpracováním za použití prvotřídních materiálů.

 

  • Materiál: nerez / plast
  • Délka čepele: 21 cm
  • Černý, červený, zelený, žlutý, modrá

 

Parametry

Barva: černá
Délka ostří: 21 cm
Hmotnost: 0.16 kg
Řada: G 4025
Typ ostří: hladké
Typ: řeznický
Produktový list
Produktový list

20.9.2024, 17:41, pdf

Nahoru