Pultová mrazící truhla LIEBHERR EFL 6055 - bílá, plné víko - 542L

Katalogové číslo: 9550000031418
Značka: LIEBHERR

Liebherr garantuje mimořádnou kvalitu svých chladicích systémů díky odbornosti získané na základě zkušeností z několika dekád v oboru chladicích technologií a díky neustálému vývoji a výzkumu. Díky používání výhradně velmi kvalitních kompresorů, kondenzátorů, výparníků a dalších chladicích komponentů jsou spotřeba energie...

Více informací
26 990 Kč bez DPH
Chcete lepší cenu?

Dotaz na produkt

Euroleasing

Účinný systém chlazení

Liebherr garantuje mimořádnou kvalitu svých chladicích systémů díky odbornosti získané na základě zkušeností z několika dekád v oboru chladicích technologií a díky neustálému vývoji a výzkumu. Díky používání výhradně velmi kvalitních kompresorů, kondenzátorů, výparníků a dalších chladicích komponentů jsou spotřeba energie a provozní náklady spotřebičů Liebherr značně sníženy.

Ekologické chladicí médium

Zařízení Liebherr jsou optimalizována s ohledem na co nejlepší energetickou účinnost a nízké provozní náklady. Používáme výhradně přírodní a k životnímu prostředí šetrná chladiva R 600a a R 290. Ve spojení s vysoce účinnými kompresory jsou extrémně výkonná a díky svému nízkému potenciálu skleníkového efektu jsou také bezpečná pro budoucnost.

Vysoce kvalitní těsnění víka

Jednotné uzavření mrazáku je zajištěno díky pružnému těsnění víka. Zabraňuje úniku chladného vzduchu ze spotřebiče, a tak zvyšuje jeho energetickou efektivnost. Těsnění je vyrobeno z velmi odolného, trvanlivého materiálu, jehož účinnost není ovlivněna proměnami teplot. Snadno se čistí a je velmi hygienické.

Parametry

Napájení: 230 V/1N/50 HZ
Příkon: 200 W
Šířka: 1885 mm
Hloubka: 702 mm
Výška: 825 mm
Chladivo: R600a
Druh chlazení: statické
Hmotnost: 89 kg
Klimatická třída: 7
Objem: 542 l
Ovládání: otočný regulátor
Osvětlení: LED
Odtok roztáté vody: ano
Počet košů: 6
Provedení víka: výklopné nedělené
Provedení vnitřní / vnější: ocel bílý lak / ocel
Roční spotřeba energie: 385 kWh
Teploměr: analogový
Teplotní rozsah: -14 °C až -24 °C
Třída energetické učínnosti: F
Typ skříně: mrazící
Zámek dveří: ano
Způsob odmražování: manuální
Produktový list
Produktový list

8.9.2024, 1:49, pdf

Nahoru