Obrázky jsou pouze ilustrační a nemusí odpovídat skutečnosti. Parametry skutečného provedení jsou obsaženy v názvu a popisu produktu.
Popis
Filetovací nůž se škrabkou od německého výrobce Giesser nesmí chybět v žádné kuchyni, kde se zpracovávají ryby. Jeho čepel se vyrábí z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli, která je kalená ve vakuu na tvrdost 56–57 podle Rockwella. Vysoce leštěný povrch zajišťuje nejvyšší možnou odolnost proti korozi a trvanlivost břitu a ruční honování zase dokonalou ostrost. Pružná čepel úzkého tvaru a se zoubky se ideálně hodí k filetování a řezání ryb a pro odšívání kousků masa. Ergonomická a protiskluzová plastová rukojeť usnadňuje manipulaci.
Nůž filetovací se škrabkou 15 cm, černý
Giesser nůž filetovací se škrabkou 15 cm, černý
Parametry
- Materiál: chrom-molybdenová ocel, plast
- Délka: 15 cm
- Barva: černá
- Cena uvedena za 1 kus/6 ks v originálním balení
Využití nože
- Filetování ryb.
Výrobce
Německá rodinná společnost Giesser o sobě říká „Naše nože jsou pevné, poctivé a vysoce funkční pro každodenní použití“ a zároveň se řídí heslem „Nikdy neprodáme nůž, který bychom sami nechtěli“.Produktový list
Produktový list
24.11.2024, 16:18, pdf
Nůž filetovací se škrabkou 15 cm, černý
Kód produktu:
Cena s DPH
545,71 Kč
Celková cena
545,71 Kč
na objednávku
Filetovací nůž se škrabkou od německého výrobce Giesser nesmí chybět v žádné kuchyni, kde se zpracovávají ryby. Jeho čepel se vyrábí z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli, která je kalená ve vakuu na tvrdost 56–57 po...
Cena bez DPH | 451 Kč |
---|---|
DPH sazba | 21 % |
Nejmenší odebíratelné množství | 1 ks |
Značka | Giesser |