Obrázky jsou pouze ilustrační a nemusí odpovídat skutečnosti. Parametry skutečného provedení jsou obsaženy v názvu a popisu produktu.
Popis
Nůž na ryby od německého výrobce Giesser nesmí chybět v žádné kuchyni, kde se připravují ryby. Jeho čepel se vyrábí z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli, která je kalená ve vakuu na tvrdost 56–57 podle Rockwella. Matně leštěný povrch zajišťuje odolnost proti korozi a trvanlivost břitu a finální broušení či jemné honování probíhá ručně. Velmi flexibilní čepel se špičatým tvarem se ideálně hodí k filetování a řezání ryb a pro odšívání kousků masa. Nůž je lehký na zápěstí, má dobré vedení a soft shell tvrdé jádro pro bezpečné držení.
Nůž filetovací 18 cm
Giesser nůž filetovací 18 cm
Parametry
- Materiál: chrom-molybdenová ocel, plast
- Délka: 18 cm
- Barva: černá
- Cena uvedena za 1 kus/6 ks v originálním balení
Využití nože
- Filetování ryb a krájení jemných plátků masa z ryb.
Výrobce
Německá rodinná společnost Giesser o sobě říká „Naše nože jsou pevné, poctivé a vysoce funkční pro každodenní použití“ a zároveň se řídí heslem „Nikdy neprodáme nůž, který bychom sami nechtěli“.Produktový list
Produktový list
21.11.2024, 22:42, pdf
Nůž filetovací 18 cm
Kód produktu:
Cena s DPH
687,28 Kč
Celková cena
687,28 Kč
na objednávku
Nůž na ryby od německého výrobce Giesser nesmí chybět v žádné kuchyni, kde se připravují ryby. Jeho čepel se vyrábí z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli, která je kalená ve vakuu na tvrdost 56–57 podle Rockwella. Ma...
Cena bez DPH | 568 Kč |
---|---|
DPH sazba | 21 % |
Nejmenší odebíratelné množství | 1 ks |
Značka | Giesser |