Obrázky jsou pouze ilustrační a nemusí odpovídat skutečnosti. Parametry skutečného provedení jsou obsaženy v názvu a popisu produktu.
Popis
Filetovací nůž od německého výrobce Giesser nesmí chybět v žádné kuchyni. Jeho čepel se vyrábí z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli, která je kalená ve vakuu na tvrdost 56–57 podle Rockwella. Vysoce leštěný povrch zajišťuje nejvyšší možnou odolnost proti korozi a trvanlivost břitu a ruční honování zase dokonalou ostrost. Pružná čepel se zakživeným tvarem se ideálně hodí k filetování ryb. Ergonomická a protiskluzová plastová rukojeť usnadňuje manipulaci.
Nůž filetovací 21 cm, černý
Giesser nůž filetovací 21 cm, černý
Parametry
- Materiál: chrom-molybdenová ocel, plast
- Délka: 21 cm
- Barva: černá
- Cena uvedena za 1 kus
Využití nože
- Filetování ryb a krájení jemných plátků masa z ryb.
Výrobce
Německá rodinná společnost Giesser o sobě říká „Naše nože jsou pevné, poctivé a vysoce funkční pro každodenní použití“ a zároveň se řídí heslem „Nikdy neprodáme nůž, který bychom sami nechtěli“.Produktový list
Produktový list
21.11.2024, 13:45, pdf
Nůž filetovací 21 cm, černý
Kód produktu:
Cena s DPH
761,09 Kč
Celková cena
761,09 Kč
na objednávku
Filetovací nůž od německého výrobce Giesser nesmí chybět v žádné kuchyni. Jeho čepel se vyrábí z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli, která je kalená ve vakuu na tvrdost 56–57 podle Rockwella. Vysoce leštěný povrch z...
Cena bez DPH | 629 Kč |
---|---|
DPH sazba | 21 % |
Nejmenší odebíratelné množství | 1 ks |
Značka | Giesser |