Sklenice WECK Tulip 370 ml set 6 ks

Katalogové číslo: WE-746-80PUZ
Značka: WECK
300 Kč bez DPH
Chcete lepší cenu?

Dotaz na produkt

Sklenice WECK lze pořídit se vzduchotěsným víkem, bez něj či pouze jako samostatné uzávěry ke sklenicím. Skvěle se hodí pro zavařování podomácku vyráběných potravin, skladování čerstvých a sušených pochutin nebo jako domácí dárkové nádoby, které potěší blízké osoby. Sklenice lze zamrazovat i vařit v páře.

Sklenice WECK 370 ml

Sklenice WECK Tulip 370 ml set s víčkem, těsněním a 2 sponami

Parametry

  • Materiál: sklo
  • Výška: 95 mm
  • Průměr: 80 mm
  • Objem: 37 cl
  • Barva: transparentní
  • 6 ks v balení
  • Vhodné do myčky na nádobí.
  • Lze objednávat pouze celá balení.

Využití sklenice

  • Zavařování či skladování potravin.

Kolekce WECK

Zavařovací sklenice WECK v různých objemech jsou vyráběny ze sodnovápenatého skla, které vykazuje ekologické a pro potraviny bezpečné hodnoty. Spony značky WECK se tvoří z nejkvalitnější nerezové oceli INOX a těsnění neobsahující fenol je vytvářeno z přírodního kaučuku získaného z kontrolovaných legálních plantáží. Sklenice jsou opakovaně využitelné pro zavařování a skladování džemů, marmelád, pečených čajů, nakládaných pochutin, paštik, dezertů, koření a mnoho dalších pokrmů. Jedná se o vkusný doplněk a skleněný obal v restauracích, kavárnách a cateringových společnostech po celém světě. Kromě funkce obalu ke konzervování poslouží i k samotnému podávání hotových jídel. Pokrmy v nich skladované jsou odolné proti zamrznutí.

WECK

Už více než 100 let se světoznámá německá značka WECK zaměřuje na výrobu kvalitních skleněných výrobků. Jedinečný název vkusných sklenic vděčí Johannu Weckovi, který v roce 1900 vytvořil první skleněné nádobí sloužící ke konzervování potravin. WECK neustále své výrobky vylepšuje a myslí přitom na ekologickou i odolnou vlastnost sklenic, aby sloužily k dlouhodobému užívání. Vysoká kvalita je potvrzena příslušnými certifikáty vydanými nezávislými výzkumnými institucemi v Německu a Evropské unii z toho důvodu, že sklenice přicházejí do přímého kontaktu s potravinami.

Nahoru