Kategorie

Vše

Nůž japonský G 8269 p - 18 černý

Nůž japonský G 8269 p - 18 černý

Katalogové číslo: 401030300810
Vysoce kvalitní nože na krájení a sekání různých druhů potravin. GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a gastronomii. Produkty německé společnosti se vyznačují vynikajícím zpracováním za použití...
371 Kčbez DPH
Ocílka střední hrubost

Ocílka střední hrubost

Katalogové číslo: 1420002
Ocílka je nástroj, kterým se oživuje a uhlazuje ostří nože. Přidržte nůž v úhlu 20 stupňů k ocílce a stáhněte po celé délce. Kvalitní kovaná ocílka s nýtovanou rukojetí o délce 30cm pro každodenní používání.
1 010 Kčbez DPH
Nožík na zeleninu (60 mm)

Nožík na zeleninu (60 mm)

Katalogové číslo: 401030304168
Univerzální nůž Giesser s plastovou rukojetí a délkou ostří 60 mm. Vhodný na zeleninu.
72 Kčbez DPH
Nůž kuchařský PrimeLine 20 cm

Nůž kuchařský PrimeLine 20 cm

Katalogové číslo: 401030303541
Nože speciálně určené pro práci v kuchyních a při vaření. Nože Giesser PrimeLine mají ergonomickou gumovou rukojeť s tvrdým jádrem a obsahem stříbra pro maximální úroveň hygieny. Každý nůž řady PrimeLine má unikátní identifikační číslo pro perfektní.
439 Kčbez DPH
Nůž kuchařský PrimeLine 18 cm

Nůž kuchařský PrimeLine 18 cm

Katalogové číslo: 401030303546
Kuchařský nůž GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Hodí se zejména pro krájení ovoce a zeleniny. Zvlněné ostří s jemným povrchem umožňuje hladký řez surovinami. Rukojeť se skládá ze dvou...
411 Kčbez DPH
Nůž univerzální PrimeLine 11 cm

Nůž univerzální PrimeLine 11 cm

Katalogové číslo: 401030304399
Nože s širokými možnostmi využití od krájení pečiva a zeleniny po vykosťování ryb. Univerzální GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Hodí se zejména pro krájení ovoce a zeleniny. Zvlněné...
133 Kčbez DPH
Nůž na maso 21 cm - žlutý

Nůž na maso 21 cm - žlutý

Katalogové číslo: 401030300072
Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou odolnost proti rzi. Výrobek.
489 Kčbez DPH
Nůž kuchařský 200 mm - žlutý

Nůž kuchařský 200 mm - žlutý

Katalogové číslo: 401030300394
Kuchařský nůž s délkou ostří 200 mm a výborným poměrem cena/výkon od Giesser.
356 Kčbez DPH
Sada nožů Giesser (5 kusů)

Sada nožů Giesser (5 kusů)

Katalogové číslo: 401030331225
Sada s pěti nástroji: 4x nože a ocílka. Textilní pouzdro s pěti pozicemi je součástí sady. Součástí: • Nůž 8315 sp (10 cm) • Nůž vykosťovací 3105 (13 cm) • Nůž 7365 (18 cm) • Nůž 8455 (20 cm) • Ocílka 9924 (25 cm) • Pouzdro 8296 5 l (5 sekcí)
2 258 Kčbez DPH
Nůžky na drůbež classic 250 mm

Nůžky na drůbež classic 250 mm

Katalogové číslo: 400409413716
Velké stabilní nerezové nůžky na kuřata a další drůbež. Nástroj má zdrsněnou rukojeť a malé zoubky na ostří pro snadné zpracování masa.
866 Kčbez DPH
Ostřič nožů elektrický CC-105

Ostřič nožů elektrický CC-105

Katalogové číslo: 400162700853
Elektrický dvoustupňový ostřič s kotoučky s technickými diamanty. První stupeň se používá k ostření, druhý k obtahování a leštění. Ostření prostřednitvím diamantů je jemné, rychlé a přesné. Při práci s ostřičem CC-105 nehrozí přehrátí a změkčení ani.
2 590 Kčbez DPH
Nůž na maso 18 cm - červený

Nůž na maso 18 cm - červený

Katalogové číslo: 401030300843
Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou odolnost proti rzi. Výrobek se skvěle hodí do domácí i profesionální kuchyně. Neklouzavá...
439 Kčbez DPH
Nahoru