Kategorie

Vše

Nůž filetovací na ryby G 2285 - 21 cm

Nůž filetovací na ryby G 2285 - 21 cm

Katalogové číslo: 401030301113
Filetovací nůž na ryby GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi. Ergonomický tvar rukojeti s lehkým zaoblením hran umožňuje pohodlný úchop a brání sklouzávání..
456 Kčbez DPH
Nůž filetovací - 210 mm, černý

Nůž filetovací - 210 mm, černý

Katalogové číslo: 401030301319
Nože určené pro jemné porcování a opracovávání masa a ryb. Filetovací nůž GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi. Ergonomický tvar rukojeti s lehkým...
445 Kčbez DPH
G 8365 - 110 mm žlutá

G 8365 - 110 mm žlutá

Katalogové číslo: 401030301518
Univerzální praktický nůž se zvlněným ostřím. GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a gastronomii. Produkty německé společnosti se vyznačují vynikajícím zpracováním za použití prvotřídních materiálů.
99 Kčbez DPH
Nůž vykosťovací 13 cm - modrý

Nůž vykosťovací 13 cm - modrý

Katalogové číslo: 401030301650
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení...
275 Kčbez DPH
Nůž vykosťovací 13 cm - zelený

Nůž vykosťovací 13 cm - zelený

Katalogové číslo: 401030301651
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení...
275 Kčbez DPH
Nůž vykosťovací 13 cm - červený

Nůž vykosťovací 13 cm - červený

Katalogové číslo: 401030301655
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení 13.
275 Kčbez DPH
Nůž vykosťovací 16 cm - modrý

Nůž vykosťovací 16 cm - modrý

Katalogové číslo: 401030301664
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení...
319 Kčbez DPH
Nůž vykosťovací 16 cm - červený

Nůž vykosťovací 16 cm - červený

Katalogové číslo: 401030301665
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení...
319 Kčbez DPH
Nůž vykosťovací 16 cm - zelený

Nůž vykosťovací 16 cm - zelený

Katalogové číslo: 401030301667
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení...
319 Kčbez DPH
G 8365 - 110 mm modrá

G 8365 - 110 mm modrá

Katalogové číslo: 401030301779
Univerzální praktický nůž se zvlněným ostřím. GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a gastronomii. Produkty německé společnosti se vyznačují vynikajícím zpracováním za použití prvotřídních materiálů.
99 Kčbez DPH
Nůž filetovací se škrabkou - 150 mm

Nůž filetovací se škrabkou - 150 mm

Katalogové číslo: 401030301975
Filetovací nůž se škrabkou GIESSER z kvalitního materiálu pro efektivní opracování ryb. Ergonomický tvar rukojeti umožňuje pohodlný úchop a umožňuje snadnou a účinnou manipulaci. GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro...
343 Kčbez DPH
Nůž na maso 24 cm - červený

Nůž na maso 24 cm - červený

Katalogové číslo: 401030302155
Nůž na maso GIESSER z vakuově kalené chrom-molybdenové oceli, která dosahuje tvrdosti 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi. Rukojeť z nekl1ouzavého plastu umožňuje pohodlný úchop při krájení a brání...
543 Kčbez DPH
Nahoru